Samsung komt met dual sim Galaxy S Duos

Samsung heeft vandaag via een blog post een nieuwe Samsung dual sim smartphone gepresenteerd. De smartphone met de naam Galaxy S Duos is gebaseerd op het uiterlijk van de populaire Galaxy SIII. Bij deze smartphone is er plaats voor twee sim-kaarten.

De Galaxy S Duos heeft qua uiterlijk veel weg van de Galaxy S III. Wel jammer is dat de specificatie’s een flink stuk minder zijn, dit toestel is gebasseerd op een instapmodel vandaar dat de specificatie’s ook niet high-end zijn.  Wel beschikt de Smartphone over Android 4.0

De smartphone is verder voorzien van een 4-inch scherm met een resolutie van 800 x 400 pixels. De grootte van de handset is 63.1 x 121.5 x 10.5 mm. Er zit een 1 GHz-single-core processor in met een 5 Megapixel camera aan de achterzijde en een LED flitster.  Standaard is deze smartphone voorzien van 4GB opslagcapaciteit dit kan je wel uitbreiden tot 32GB.

De prijs van deze Smartphone is wel erg gunstig. De smartphone gaat waarschijnlijk ongeveer 120 euro kosten.

 

Vorig artikelApple heeft de oplossing voor sms-hack
Volgend artikelWhatsApp For Facebook applicatie is nep en bedoeld voor criminele doeleinden

2 REACTIES

  1. Qua prijs/kwaliteits verhouding vind ik het een goede telefoon. Mooi groot scherm, strak design, Android 4.0 ICS, 1 GHz processor, 5 megapixel camera, 4 GB intern geheugen, alleen de schermresolutie is niet geweldig maar voor €120,- lijkt het me een goede optie voor mensen met een beperkt budget die toch een redelijk goede smartphone willen. Voor hetzelfde geld koop je nogsteeds bijv. een Samsung Galaxy Ace, die nogsteeds draait op 2.3 Gingerbread & 800 MHz processor. En toch kost hij bijna overal nog rond de €140,-. En het feit dat hij dual-sim is vind ik helemaal een pluspunt. Ik denk dat deze smartphone goed kan aanslaan (wereldwijd).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in