Cybercom ultra dun notebook S4201 vekrijgbaar bij de Gamma voor 499 euro

Vanaf woensdag 22 augustus is er weer een mooie aanbieding bij de Gamma.  Het gaat dit keer om een krachtige laptop. Vanaf morgen start namelijk de verkoop van de Cybercom ultra dun notebook S4201. Dit is een laptop welke is voorzien van een intel pentium dual core 987 processor.

De laptop is voorzien van een aantal erg goede specificatie’s waaronder 4GB DDR3 geheugen, verder heeft de laptop een 14″ Led scherm met een HD resolutie van 1366×768 pixels. Deze laptop is prima geschikt voor dagelijks gebruik en media toepassingen. Het afspelen van een film gaat ook perfect door de 2 luidsprekers welke zijn voorzien van High Definiton audio en Dolby Home Theater.

De laptop is voorzien van een geborsteld aluminium behuizing. Ook zijn er voldoende aansluitingen waaronder USB 3.0 en HDMI.

Specificatie’s:

  • Intel® Pentium® Dual Core 987 processor.
  • Authentieke Windows 7 Home Premium.
  • 4 GB DDR3 SDRAM-werkgeheugen.
  • 750 GB S-ATA harde schijf.
  • 35,6 cm/14″LED-backlight-breedbeeldscherm met een HD-resolutie van 1366×768 pixels.
  • Multinorm-DVD/CD-brander.
  • Met diverse aansluitingen waaronder USB 3.0 en HDMI.
  • High Definition audio met 2 luidsprekers gecertificeerd voor Dolby Home Theater® v4.
  • Geborsteld aluminium behuizing.
  • Met Wifi en bluetooth 4.0.
  • Incl. muis en tas.

Conclusie:

De Cybercom S4201 laptop is een erg goede aanbieding aangezien deze normaal 699 euro kost. Deze laptop is prima geschikt voor de meeste toepassingen waaronder multimedia en enkele game’s. Verwacht niet dat dit een high-end game machine is aangezien de video prestatie niet super goed zijn. Ook een groot voordeel is dat de laptop erg compact is waardoor je deze laptop goed kan vervoeren. Ook krijg je  er nu een gratis muis en tas bij.

Het gaat hierbij om zeer goede aanbieding, wij verwachten niet dat de Gamma veel laptops binnen zal krijgen. Onze tip! wil je deze laptop kopen wees er Woensdag 22 augustus vroeg bij.

Update:

Momenteel is de laptop weer vekrijgbaar bij de Gamma. De nieuwe prijs is 399 euro. Wees er snel bij want op=op

 

Vorig artikeliPhone 5 vs Samsung Galaxy SIII
Volgend artikelGrote storing vodafone door stroomstoring 21 augustus

8 REACTIES

  1. Ik heb een laptop bij de gamma weten te bemachtigen. Ik had gebeld met een vestiging, die had alleen nog een demo model. Andere gebeld, die had nog 1 staan. Ik vroeg, toevallig ook een demo model? nee hoor, deze was gewoon nieuw. Ik heb die laten reserveren. Toen ik daar kwam vroeg ik nog, mag ik de laptop eventueel ruilen, hij is kleiner dan ik dacht, mijn fout, maar hij si voor een vriend. Als die het niet goed vind? Nee mag niet, we kunnen niet zien of u de laptop aan heeft gehad. En als u de doos verzegeld? Nee, kon niet, want de doos was al open, ze haalden standaard de laptop uit de doos, dat moest. Zei hij. Ik vond dat raar, maar goed, ik vertrouw zo’n verkoper. Hij komt aanlopen, draait wat rond met de laptop, doet hem open en hij lijkt nieuw. Ik neem hem dus maar, ik had hem immers gereserveerd? dan hoor je hem ook te nemen, vind ik. Thuis aangekomen zie ik dat de voorkant beschadigd is. Ik denk oh, jammer. Maar ga toch de laptop aan doen. Dan blijkt dat veel toetsen haperen. Het geluid is heel erg schel alsof de boxen zijn opgeblazen ofzo, waardeloos, je moet externe boxen aansluiten om iets te kunnen horen. Ik heb de volgende dag meteen naar gamma gebeld en geklaagd, Jammer je moet cybercom maar bellen voor garantie. Maar jullie hebben mij een niet goed werkend 2e hands product verkocht voor nieuw. Was niks aan te doen, garantie maar bellen. Ik heb dat niet gedaan, maar ga dat vandaag doen. veel toetsen werken helemaal niet meer en de laptop krijgt steeds meer kuren. De fn knop die niet werkt, waardoor wifi ineens ook niet meer werkt, dan moet ik systeem herstel doen. Waardeloos ding zeg!! of hebben anderen wel een goede en heb ik maandag ochtend model?

    • Best jammer,, zeker nu de gamma er vandaag nog een mail uit gedaan heeft met nog eens 15% extra gammapashouders korting met als voorbeeld deze laptop.

      Maar mocht het mij lukken zo’n apparaat van de gamma te bemachtigen, welke is dan beter?

      • De laptop van de Medion is voorzien van betere specificatie’s. Ook is het merk Medion beter en heb je goede garantie en support.

        En de gamma actie is uitgesloten van extra actie’s dus de 15 procent zal je nooit erop krijgen.

  2. Welke raad je mij aan?
    1) Deze aanbieding van de Gamma?
    Of
    Uit de medionshop voor € 499, met de volgense specificaties:
    MEDION® AKOYA® E6221 laptop
    Intel® Core™ i3-2350M processor, Authentieke Windows® 7 Home Premium, 39,6 cm. (15,6″) breedbeeld TFT (LED backlight), 4 GB intern geheugen, 750 GB harde schijf, draadloze netwerkkaart, webcam, Dual Layer DVD-ReWriter, multikaartlezer, USB 3.0, HDMI-out

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in