Samsung Ativ S eind november te koop in Nederland

Samsung heeft vandaag tijdens een persconferentie in Amsterdam laten weten dat de nieuwe Ativ S Windows Phone 8 smartphone vanaf eind november in Nederland vekrijgbaar zal zijn. Samsung heeft vandaag tijdens de speciale persconferentie de officiele Ativ-lijn aangekondigd. De Ativ lijn zijn op Windows 8 gebaseerde laptops, tablets en smartphones deze nieuwe producten komen in november allemaal op de markt.

De Ativ S krijgt in Nederland een adviesprijs van 549 euro, volgens de verwachting zal het toestel verkocht worden voor 500 euro. De nieuwe Samsung Ativ S beschikt over een 4.9-inch scherm met een resolutie van 1280×720. Het toestel werkt op Windows Phone 8 en beschikt over een snelle dualcore 1.5Ghz processor, het gaat hier om de nieuwe generatie S4 Pro met Krait-core van Qualcomm. Daarnaast is er ook 1GB aan ram aanwezig en een 8-megapixelcamera.

Samsung zal de komende maand nog meer producten aankondigen waaronder een aantal nieuwe tablets. Waaronder de   Ativ Tab, Ativ Smart PC en de Ativ Smart PC Pro. De Ativ Tab is voorzien van Windows 8 RT en moet 699 euro gaan kosten.

 

Vorig artikelNokia Lumia 920 komt eind november naar Nederland
Volgend artikelBenchmark resultaten ipad 4 verschenen op internet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in