Aldi verkoopt nieuwe Medion S4216 Windows 8 ultrabook voor 599 euro

Bij de Aldi zal vanaf 8 december een nieuwe ultrabook van Medion verkocht worden. De ultrabook zal verkocht worden voor 599 euro en is standaard voorzien van Windows 8. Medion heeft de prijs van de nieuwe ultrabook erg laag gehouden in vergelijking met de concurrenten.

De nieuwe ultrabook werd in april al aangekondigd en zal eindelijk zaterdag verkocht worden in alle Aldi filialen. De Medion Akoya S4216 is voorzien van een derde generatie Intel i3 processor en bevat 4GB Ram geheugen. De laptop heeft ook voldoende opslagmogelijkheden aangezien en standaard 1TB opslagruimte aanwezig is.

De laptop heeft een 14-inch scherm en meet de afmetingen 33,8 bij 24,9 centimeter en is 2,1 centimeter dik. Het apparaat weegt 1,9 kilo, wat vrij zwaar is voor een ultrabook. De ultrabook is standaard uitgerust met het nieuwe Windows 8.

De prijs van ultrabook zakt momenteel ruim aangezien de eerste ultrabooks verkocht worden voor ruim duizend euro, de prijs zakt momenteel waardoor ultrabooks eindelijk betaalbaar zullen worden. Vanaf 8 december is de nieuwe ultrabook bij de Aldi filialen en zal verkocht worden voor 599 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here