Archos GamePad vanaf nu te koop in Nederland

Vanaf vandaag is de langverwachte Archos Gamepad eindelijk vekrijgbaar in Nederland. Archos heeft in een persbericht laten weten dat de GamePad vanaf nu te koop is in een aantal Nederlandse winkels, de Android gamepad heeft een aantal maanden vertraging opgelopen maar is eindelijk verkrijgbaar.

De tablet heeft een 7-inch scherm en bevat fysieke knoppen waardoor het besturen en makkelijk gaat waardoor games erg makkelijk zijn te bedienen. De GamePad is een 7-inch tablet met een resolutie van 1024×600 pixels. De Archos GamePad is ongeveer 10 milimeter dik en weegt 330 gram. De tablet is voorzien van een 1.6Ghz dual core processor met een extra grafische processor. Verder beschikt de tablet over 8GB opslagruimte en 1GB werkgeheugen.

De GamePad heeft een prijskaartje van 149 euro en is vanaf vandaag te koop in de Archos Online Store, de vraag was erg groot waardoor de gamepad vrijwel direct uitverkocht is. Vanaf de 18de zal er een nieuwe levering binnenkomen waardoor waarschijnlijk de tablet weer vekrijgbaar zal zijn.

Afbeeldingen:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here