vShare: Installous alternatief voor de iPhone, iPad en iPod

Enkele dagen geleden heeft Hackulous besloten definitief te stopen, hierdoor is ook de applicatie Installous niet meer beschikbaar. Er zijn op dit moment erg weinig alternatieven op de markt, maar ze zijn er toch waaronder de nieuwe dienst/ applicatie: vShare.

Momenteel zijn er een aantal vervangers aanwezig waaronder: vShare, Zeusmos en AppCake. Voor al deze applicaties is wel een jailbreak nodig net zoals bij Installous. vShare is een Installous alternatief en verkrijgbaar vanuit de Cydia market. Waarschijnlijk zullen er binnen een zeer korte tijd veel meer diensten online komen aangezien Installous een kleine week niet meer beschikbaar is.

vShare installeren:

In cydia voegen we de repo: http://repocydia.com/ toe, in deze repo staat uiteraard het vShare software pakket welke we nodig hebben.

Nadat de repo is geïnstalleerd kan je zoeken op het zoekwoord vShare. Deze app moet je uiteraard installeren om gebruik te kunnen maken van de vShare app.

Deze app werkt bijna hetzelfde als Installous alleen is deze applicatie net iets anders vormgegeven, het kan zijn dat er momenteel nog niet veel apps beschikbaar zijn. Wij verwachten dat er binnenkort uiteraard meer apps verschijnen. Bij ons werkt de applicatie prima, en de meest recente apps zijn aanwezig en worden regelmatig bijgewerkt. Vragen over de installatie of over vShare zelf? stel gerust een vraag via onderstaande reactie formulier.

16 REACTIES

 1. Ik heb nu vShare op mijn iPod staan maar als ik een app wil downloaden doet hij dat wel maar zegt ie op het allerlaatste moment bijv. ” Minecraft mislukt” wat kan ik hieraan doen?? Hulp zou fijn zijn

 2. Wanneer ik een app download en hij moet installeren krijg ik altijd een melding dat het mislukt is :s Zeer jammer want Installous werkte altijd perfect… Iemand een idee hoe dit komt?

 3. ik heb een ipad2 ios 6.1.2 op staan heb vshare er op
  downloaden gaat erg traag maar heb het er voor over
  maar niets wil instaleren
  wat doe ik fout

  • Hallo marja

   ik loop ook tegen hetzelfdeprobleem aan snap er niets van en de update downloaden die hij aangeeft doet ook niet??

 4. hoi,

  ik heb vshare ook geinstalleerd.heb net eindelijk een app binnen.
  icon aanwezig,echter als ik deze wil openen…….jammer dan.
  iemand een idee hoe dit kan?

 5. Hoi,

  Ik heb Navigon Europe ver. 2.0.1 al een aantal malen met succes gedownload, maar de installatie mislukt. Tijdens het downloaden “klapt” vShare er regelmatig uit, maar kan ik wel via “hervatten” verder gaan.
  Als test ook geprobeert een aantal andere apps te installeren, maar ook dat ging niet.
  Ik heb een iPad 1, met het meest recente OS.

  Iemand een idee?

  • De apps worden achteraf niet in rekening gebracht met de Apple Store. Een jailbreak is juist bedoeld om gratis apps te installeren.
   Als er nog vragen zijn dan horen we het graag,

 6. Het is me opgevallen dat Vshare waarschijnlijk een ander mechanisme gebruikt om apps te downloaden dan de overige alternatieven. Totnu toe is het voor mij het beste alternatief alhoewel downloads vaak lang duren, en om de haverklap failen (“source may be changed, pls try to redownload”) als je dan resumed of het op een ander tijdstip nogmaals probeert gaat het soms wel. Maar reden voor beste Installous alternatief is dat ik hier simpelweg het meeste op kan vinden.

 7. Vshare is momenteel erg traag, dit komt omdat er momenteel zoveel mensen tegelijk op Cydia en Vshare zitten, wij gaan er van uit dat binnen enkele dagen de store rustiger zal worden waardoor apps ook beter gedownload kunnen worden. In de avond gaat het bij ons prima met downloaden

 8. Ik heb VShare geinstalleerd, maar het downloaden van apps is zeer sloom. Na het dowloaden van de app doet het programma ook zeer moeilijk over het installeren. Hoe kan dit?

 9. Goedemorgen
  Heb Deze Geïnstalleerd vshare maar Kan Geen Enkele
  App Downloaden Geeft Aan Dat De Bron Verlopen
  Of Verplaatst is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here