AppCake: Installous alternatief voor de iPhone, iPad en iPod

Enkele dagen geleden heeft Hackulous besloten definitief te stopen, hierdoor is ook de applicatie Installous niet meer beschikbaar. Er zijn op dit moment erg weinig alternatieven op de markt, maar ze zijn er toch waaronder de dienst/ applicatie: Appcake.

Momenteel zijn er een aantal vervangers aanwezig waaronder: vShare, Zeusmos en AppCake. Voor al deze applicaties is wel een jailbreak nodig net zoals bij Installous. Appcake is een Installous alternatief en verkrijgbaar vanuit de Cydia market. Waarschijnlijk zullen er binnen een zeer korte tijd veel meer alternatieven  diensten komen aangezien Installous een kleine week niet meer beschikbaar is.

Momenteel gaan er al zeer goede verhalen rond op internet over de nieuwe applicatie AppCake waarmee het mogelijk is om IPA bestanden te downloaden welke je uiteraard doormiddel van een jailbreak weer kan inladen op het device.

Appcake installeren:

In cydia voegen we de repo: http://cydia.iphonecake.comtoe, in deze repo staat uiteraard het Appcake software pakket welke we nodig hebben.

Nadat de repo is geïnstalleerd kan je zoeken op het zoekwoord Appcakae. Deze app moet je uiteraard installeren om gebruik te kunnen maken van de Appcake dienst.

Deze app werkt bijna hetzelfde als Installous alleen is deze applicatie net iets anders vormgegeven, het kan zijn dat er momenteel nog niet veel apps beschikbaar zijn. Wij verwachten dat er binnenkort uiteraard meer apps verschijnen. Wij hebben de applicatie ook getest en zijn er zeker te spreken over, wij vinden het daarom ook een zeer goed alternatief als je voorheen Installous gebruikte. Ben je opzoek naar een Installous alternatief? dan is AppCake zeker een goede keus welke je uiteraard volledig gratis kan installeren en downloaden

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here