Informatie over de HTC M7

Dinsdag is het dan zover; de CES. Vele nieuwe wonderen zullen hier gepresenteerd worden en waarschijnlijk krijgen we daar ook het nieuwe vlaggenschip van HTC te zien; de HTC M7.

Specificaties:

De M7 heeft een 4,7 inch Full-HD scherm met 468 pixels per inch (ppi). In het toestel zit een Snapdragon Pro chipset van Qualcomm, die geklokt wordt op 1,7Ghz. Het betreft hier een quadcore processor. De M7 heeft 2 GB Ram-geheugen en 32 GB intern geheugen wat niet uit te breiden is; een micro SD-kaart opening ontbreekt. De telefoon heeft een 13 megapixel camera achter en ook voorop zit er een. Een met een resolutie van 2 megapixels welteverstaan, dus goed genoeg om er bijvoorbeeld te mee kunnen videobellen. De batterij heeft een capaciteit van 2300 mAh.

Het gespotte testtoestel draait op Android 4.1 Jelly Bean, al is het zeer waarschijnlijk dat de M7 met Android 4.2 geleverd zal worden. Daarnaast krijgt hij versie 5.0 van HTC Sense mee, HTC’s eigen softwareschil. Nieuw aan deze versie wordt het feit dat hij simpeler en dus effectiever zou worden. Tevens krijgen de standaard HTC applicaties een totale make-over. Als de M7 echt gaat draaien op versie 5.0 van HTC Sense is het de vraag welke al eerder door HTC uitgebrachte telefoons de update ook krijgen. Wij denken aan de One Serie, dus bijvoorbeeld de One S, One X en de One X+.

Design:

Het toestel zou veel lijken op de al eerder uitgebrachte HTC Droid DNA, al kennen de meeste mensen hem al de HTC Butterfly. De M7 zou helemaal zwart worden met een ‘leuke afgeronde hoek’ aan de voorkant. De rode accenten van de Butterfly/Droid DNA zijn hier dus niet te vinden.

Prijs & beschikbaarheid:

Er is nog niets bekend over een prijs, maar omdat het een vlaggenschip betreft zal het geen budgettoestel worden. Logisch als je naar de specificaties kijkt. De M7 zal nog dit kwartaal zijn release beleven, al weten wij nog niet waar en wanneer hij precies beschikbaar komt. De HTC M7 wordt hoogstwaarschijnlijk tijdens de CES (die start aanstaande dinsdag) aangekondigd dus dan weten we meer. Wij houden u op de hoogte.

Vorig artikelDetails HTC M7 lekken uit
Volgend artikelMobiel bankieren was in 2012 enorm populair

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in