Nieuwe BlackBerry 10 tablets op komst

De ene na de andere fabrikant slingert een nieuwe tablet de lucht in en ook BlackBerry gaat weer mee doen. In 2011 heeft RIM al de BlackBerry Playbook op de markt gebracht maar die was een grote mislukking. Mede door software missers en de integratie met de BlackBerry telefoon is de Playbook nooit succesvol geworden. Maar RIM gooide het bijltje er niet bij neer en is bezig met een aantal nieuwe tablets die gaan draaien op BlackBerry 10, het nieuwe besturingssysteem welke 30 januari aangekondigd zal worden.

Het bedrijf heeft altijd gezegd door te willen gaan met de ontwikkeling van tablets, welke moeten gaan draaien op BlackBerry 10. Deze week is het dan ook officieel bevestigd, RIM deed een persbericht de deur uit en gaf daarin aan dat naast smartphones ook tablets op BlackBerry 10 zullen gaan draaien.

RIM zal haar nieuwe tablet(s) waarschijnlijk tonen op 3 februari, tijdens de reclame van de Super Bowl, wat plaatsvind in Amerika. Grote fabrikanten laten in de reclame vaak nieuwe producten zien omdat er honderden miljoenen mensen voor de buis zitten te kijken. RIM heeft in ieder geval bevestigd dat er iets getoond gaat worden op 3 februari. Daarnaast is er ook nog het MWC in Barcelona, wat ook volgende maand plaatsvind. Ook hier worden traditiegetrouw vele nieuwe producten onthuld.

RIM is dan wel volop bezig met nieuwe tablets, smartphones en BlackBerry 10, dit betekent niet dat de schaarse Playbook gebruikers vergeten worden. Vorig jaar maakte RIM al bekend dat de Playbook een update krijgt naar BlackBerry 10. Wanneer dit gaat gebeuren is nog onduidelijk.

Bron: Tabletsmagazine.nl 

Vorig artikelWindows Phone 7.8 update deze week beschikbaar
Volgend artikeliPad of iPhone met 128 Gigabyte opslagcapaciteit op komst?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in