Wolfgang AT-AS45IPS smartphone vanaf 16 februari te koop

De Wolfgang AT-AS45IPS is de opvolger van de populaire Wolfgang smartphones. De Wolfgang AT-AS45 smartphone welke een aantal maanden geleden is uitgekomen was al een zeer groot succes, vanaf 16 februari is de opvolger van de Wolfgang AT-AS45 te koop bij de Aldi filialen. De AT-AS45IPS smartphone is een goede opvolger van de Wolfgang AT-AS45 smartphone met een aantal nieuwe functies. Ook de prijs van 229 euro is erg scherp voor zo’n smartphone.

De AT-AS45IPS heeft een Android versie 4.1, ook wel bekend als jelly-bean. Het nieuwe model beschikt over een IPS scherm waardoor het beeld extra scherp is met een goede kleur en kwaliteit weergave. Met een resolutie van 960×540 pixels is het scherm zeker niet slecht. Het toestel beschikt ook over een Cortex A9 1Ghz dual core processor en een 3d accelerator waardoor hij goed geschikt is voor de zware applicaties.

Het toestel is aan de voorkant en achterkant voorzien van een camera. Aan de achterkant is een 8 megapixel camera aanwezig en aan de voorkant een 3 megapixel camera welke geschikt is voor videobellen. Het toestel heeft 4GB intern geheugen en 1GB ram geheugen, ook is er een 16GB Micro SD kaart meegeleverd waardoor er een flinke capaciteit beschikbaar is. Standaard heeft de telefoon ook 2GB opslaggeheugen. De accu is een flinke met een vermogen van 2000mAh waardoor het toestel redelijk lang mee zal gaan.

Ook een bijzondere functie is de dual sim mogelijkheid waardoor je 2 simkaarten afhankelijk van elkaar kan gebruiken, dit is erg handig voor mensen die een zakelijk en privénummer in één toestel willen combineren. GPS voor navigatie, FM radio, Witte usb kabel en extra compacte lader zijn standaard naast de twee jaar garantie.

De Wolfgang AT-AS45IPS zal vanaf 16 februari 2013 in de verkoop gaan bij de filialen van supermarktketen Aldi voor een bedrag van 229 euro. Onderstaande een lijst met de belangrijkste specificaties van de AT-AS45IPS. Wij zullen binnen enkele dagen een review publiceren van de AT-AS45IPS. De review van de AT-AS45 is hier te bekijken.

[box type=”info”]Review binnen enkele dagen beschikbaar[/box]

Specificaties:

– 8Mp én 3Mp camera
– 1GHZ Dual core processor met 3D accelerator voor games
– Extra helder qHD (960×540)scherm
– Hoogwaardige in ear (witte) headset
– 3 achterkanten: ieder zijn of haar eigen stijl
– Hoge capaciteit accu
– Beschermzakje
– Witte USB kabel en platte lader
– Gratis 16GB micro SD kaart van het merk SANDISK
– Pre installed SlideIT keyboard voor extra snelle tekst ingaven
– Standaard 4 talen woordenboek
– 2 jaar garantie
– Opgebouwd met kwalitatief hoogwaardige chipset

 

Vorig artikelNieuwe Playstation 4 zal ongeveer 320 euro kosten
Volgend artikelNieuwe update voor evasi0n jailbreaktool

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in