‘HP Slate 7 komt pas in juni’

HP lanceerde tijdens het MWC dit jaar een nieuwe 7” Androidtablet, de HP Slate 7. Het bedrijf sprak over een releasedatum in april, maar het lijkt erop dat dit is verplaatst naar juni.

Engadget merkte op dat de productpagina van HP is veranderd, zo is de datum van april naar juni gegaan. Het lijkt erop dat de Slate 7 met productieproblemen kampt. HP heeft nog geen commentaar gegeven.

Specificaties HP Slate 7

Zoals je uit de naam kunt opmaken heeft de Slate 7 een 7” scherm (1024x600p). Intern staat 8GB aan geheugen en 1GB werkgeheugen tot je beschikking. De Slate 7 draait op Android 4.1 Jelly Bean waar HP weinig aan veranderd heeft. Aan de achterzijde is een 3MP camera te vinden, aan de voorzijde zit er ook een. Deze front-camera heeft een VGA-resolutie, meer dan wat Skypen zit er dus niet in. Dit alles wordt aangedreven door een 1,6Ghz dualcore processor.

Prijs

We gaan er vanuit dat de HP Slate 7 vanaf juni dit jaar in de Nederlandse winkels ligt. De tablet krijgt een adviesprijs van 150 euro mee, dus rekenen we erop dat de prijs na enkele weken een paar tientjes gezakt is.

HP-Slate-7

Vorig artikeliPad Mini krijgt Chinese Android-dubbelganger
Volgend artikelHDC One: HTC One dubbelganger met quad core processor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in