Acer gaat 8” tablet ook in Nederland uitbrengen

Vorige week berichtten wij al over een nieuwe Acer tablet die was opgedoken bij een Franse retailer. Acer heeft de tablet tot op heden nog niet aangekondigd maar heeft wel laten weten dat de tablet ook naar Nederland komt. De tablet heet officieel: Acer Iconia A1-810.

Specificaties

De Iconia A1 heeft een 7,9” IPS LCD-scherm met een resolutie van 1024×786 pixels, 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan intern opslaggeheugen. Ook is er een micro-SD kaartlezer aanwezig om zo de opslagcapaciteit te vergroten. De Iconia A1-beschikt over twee camera’s; een 5MP camera aan de achterzijde en een 0.3MP camera aan de voorzijde. Wifi en Bluetooth zijn ook geïntegreerd, net als een micro-HDMI- en USB 2.0-poort. De tablet draait op een MediaTek MT8125 ARM Cortex-A9 processor, deze heeft vier rekenkernen geklokt op 1,6Ghz. Qua Android draait de budgettablet mee aan de top, bij levering loopt de Iconia A1 op Android 4.2 Jelly Bean. De beeldverhouding is wat vreemd, deze is 4:3.

Vanaf juni in Nederland

Acer heeft aan TabletsMagazine laten weten dat de Iconia A1 vanaf juni in de Nederlandse schappen ligt, zowel in het zwart als in het wit. Het bedrijf heeft de tablet een adviesprijs van 199 euro meegegeven.

Acer-Iconia-A1-810

Bron: TabletsMagazine

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here