Wolfgang smartphone AT-AS45IPS vanaf 15 mei te koop bij de Aldi

De Wolfgang AT-AS45IPS is momenteel het high-end model van Wolfgang samen met de Wolfgang phablet, de Wolfgang AT-AS45IPS is de opvolger van de populaire AT-AS45.  De AT-AS45IPS heeft een Android versie 4.1, ook wel bekend als jelly-bean. Het nieuwe model beschikt over een IPS scherm waardoor het beeld extra scherp is met een goede kleur en kwaliteit weergave. Met een resolutie van 960×540 pixels is het scherm zeker niet slecht. Het toestel beschikt ook over een Cortex A9 1Ghz dual core processor en een 3d accelerator waardoor hij goed geschikt is voor de zware applicaties.

Het toestel is aan de voorkant en achterkant voorzien van een camera. Aan de achterkant is een 8 megapixel camera aanwezig en aan de voorkant een 3 megapixel camera welke geschikt is voor videobellen. Het toestel heeft 4GB intern geheugen en 1GB ram geheugen, ook is er een 16GB Micro SD kaart meegeleverd waardoor er een flinke capaciteit beschikbaar is. Standaard heeft de telefoon ook 2GB opslaggeheugen. De accu is een flinke met een vermogen van 2000mAh waardoor het toestel redelijk lang mee zal gaan.

Ook een bijzondere functie is de dual sim mogelijkheid waardoor je 2 simkaarten afhankelijk van elkaar kan gebruiken, dit is erg handig voor mensen die een zakelijk en privénummer in één toestel willen combineren. GPS voor navigatie, FM radio, Witte USB kabel en extra compacte lader zijn standaard naast de twee jaar garantie.

De Wolfgang AT-AS45IPS zal vanaf 15 mei 2013 opnieuw in de verkoop gaan bij de filialen van supermarktketen Aldi voor een bedrag van 199 euro.

AT-AS45IPS

3 REACTIES

  1. In de folder van Aldi, aanbieding per 15-5, wordt de Wolfgang AT-AS45IPS 8 aangeboden met een 8Gb kaart. Wat wordt het straks in de winkel? een 8Gb of 16Gb kaartje?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here