PlayStation 4 vanaf 13 november te koop in Nederland

De nieuwe Sony Playstation 4 zal vanaf 13 november verkocht worden in Nederland bij een aantal verschillende winkels en webshops. Diverse winkels hebben vandaag laten weten dat de PlayStation 4 vanaf 13 november van dit jaar verkocht zal worden. Bol.com en Mediamarkt hebben deze datum vandaag vrijgegeven. De grootste concurrent de Xbox One zal vanaf 21 november verkocht worden voor 499 euro. De Playstation 4 heeft een adviesprijs van 399 euro.

De Playstation 4 is zeer goed geprijsd ter vergelijking van de Xbox One. De Xbox One heeft een prijskaartje van 499 euro gekregen terwijl de Playstation 4 verkocht zal worden voor 399 euro, dit is ruim 100 euro minder dan de Xbox One. Wel moeten gamers een maandelijkse bijdrage van 5 euro betalen om online te kunnen gamen, mochten zij dat willen. Savegames worden dan ook met de cloud gesynchroniseerd.

De PlayStation 4 zal vanaf 13 november te krijgen zijn voor een bedrag van 399 euro en de Xbox One vanaf 21 november voor 499 euro. Het lijkt erop dat Sony momenteel een kleine voorsprong heeft aangezien er een aantal problemen zijn met de nieuwe Xbox one, waaronder de actieve internet verbinding welke vereist is.

28986_4a266fb0

Vorig artikelSamsung Galaxy S3 krijgt binnenkort Android 4.2.2 update
Volgend artikelEA hint naar gratis Fifa versie voor smartphone’s en tablets

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in