Nokia Lumia 1020 officieel aangekondigd

Vandaag heeft Nokia tijdens een evenement in New York de nieuwe Lumia 1020 smartphone aangekondigd, Stephen Elop heeft op het podium tijdens het Nokia Zoom evenement de Lumia 1020 gedemonstreerd. De nieuwe Lumia 1020 zal het nieuwe vlaggenschip van Nokia worden. De Lumia 1020 beschikt over een 41 megapixel auto forucs PureView camera. De camera heeft een 1/1.2 inch BSI sensor, 6-lens Zeiss-lens en optische beeldstabilisatie.

Om het beste uit deze camera te halen heeft Nokia deze smartphone niet alleen afgeleverd met geweldige hardware maar ook de software voor het bewerken van je foto’s is verbeter. De telefoon beschikt standaard over twee nieuwe buil in apps waaronder Pro Camera en Smart Camera. De Lumia 1020 kan video vastleggen tot een resolutie van 1080p.

De Nokia smartphone beschikt over een dual core processor met een kloksnelheid van 1,5Ghz. Het toestel ondersteunt 2 GB RAM en standaard 32 GB interne opslag wat uitbreidbaar is door SD. Zoals gebruikelijk bij de nieuwe smartphones van Nokia met Microsoft OS, krijg je er  7 GB gratis SkyDrive-opslag bij, aangezien SkyDrive ook een Microsoft product is.

De nieuwe Lumia 1020 zal verkocht worden in het geel, wit en zwart. momenteel is een wereldwijde lancering nog niet bekend gemaakt. Of de smartphone verkocht zal worden in Nederland is nog onbekend.

1373561971

Vorig artikelLG optimus G2 volledig gelekt
Volgend artikelPersafbeeldingen nieuwe Motorola Droid serie gelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in