Krachtige LG G2 smartphone onthuld

LG heeft vandaag een nieuwe Android smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe LG G2, een smartphone met indrukwekkende specificaties. De LG G2 werd zojuist onthuld door de Koreaanse fabrikant op een presentatie voor de pers in New York. De smartphone heeft zeer sterke specificaties waaronder krachtige 2,3Ghz quad core processor en een 5,2 Full IPS LCD scherm. De smartphone is volgens LG gebouwd op de wensen van de gebruikers, waar het gemak van de gebruiker op het hoogste punt staat.

lgg2-range

De 2,3Ghz Quad Core processor van de LG G2 is de krachtigste processor van dit moment, welke verwerkt is in een smartphone. Het design van de LG G2 heeft een aantal interessante mogelijkheden, waaronder de plaats van de power- en volumeknop. Normaal gesproken zijn deze geplaats aan de zijkant van de smartphone, maar bij de LG zijn de knoppen aanwezig op de achterkant van de smartphone. Vanwege het grote scherm is het mogelijk om zo de knoppen makkelijk te bedienen.

De LG G2 is per direct beschikbaar in Zuid Korea, helaas moeten wij nog even wachten tot het toestel in Nederland te koop is, aangezien het toestel over 8 weken verkocht zal worden in Nederland. Het toestel zal waarschijnlijk voor een bedrag van rond de 600 euro verkocht worden.

Specificaties LG G2

  • 5,2 inch IPS-LCD-scherm met Full HD-resolutie
  • Krachtige 2,3 GHz quad-core processor
  • 13 megapixel camera voor foto’s en HD-video achterop
  • Loopt op Android 4.2 Jelly Bean
  • 32 GB opslagruimte ingebouwd, niet uitbreidbaar
Vorig artikelSpraakberichten mogelijk in Whatsapp na update
Volgend artikelAdvertentie server OpenX onveilig vanwege lek (update)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in