Microsoft werkt aan opvolger Surface tablet

De afgelopen weken heeft Microsoft de prijs van de Surface RT en Surface Pro flink verlaagd, Microsoft heeft ook toegegeven dat ze de prijs van de tablet hebben overschat. Microsoft gaat het opnieuw proberen met een opvolger van de huidige Surface tablet lijn. NVidia CEO Jen-Hsun Huang heeft openlijk toegegeven dat het met Microsoft aan een opvolger van de Surface RT werkt, de kans is groot dat de nieuwe tablet op een Nvidia processor zal draaien.

Surface-Pro

Microsoft werkt momenteel waarschijnlijk aan meerdere versies van de Surface tablet. Zo kijkt Microsoft naar verschillende formaten waaronder de kleinere 7 en 8-inch formaten. Microsoft heeft zelf nog geen geruchten bevestigd, maar dat er een nieuwe Surface tablet zal komen is zo goed als zeker, aangezien de Surface RT momenteel bij vele webshops in prijs is verlaagd.

Indien er meer informatie bekend is over de nieuwe Surface tablets zullen wij uiteraard het direct laten weten, momenteel is de Surface RT en PRO flink in prijs verlaagd, waardoor je voor een goede prijs een Microsoft tablet kan aanschaffen.

 

Vorig artikelAandeel iPhone in China daalt
Volgend artikel‘Nieuwe iPhone komt op 10 september’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in