iOS 7 op 10 september beschikbaar als download

Een aantal maanden geleden heeft Apple tijdens een evenement iOS 7 aangekondigd, inmiddels zijn we vele test versies verder en is de iOS 7 versie zo goed als klaar. De afgelopen tijd is de datum 10 september al vaker genoemd, op deze datum zal Apple de nieuwe iOS 7 versie beschikbaar stellen voor alle gebruikers. Ook zal Apple tijdens deze persconferentie een aantal nieuwe producten aankondigen waaronder de iPhone 5C en iPhone 5S als opvolger van de huidige iPhone 5.

ios-7-iphones

De datum van 10 september wordt al langer in verband gebracht met een ‘Apple gebeurtenis’. Verwacht wordt dat Apple op 10 september de nieuwe Apple iPhone 5S en mogelijk ook de ‘budget’ Apple iPhone 5C gaat presenteren. Wij gaan er van uit dat Apple rond 21:00 de iOS 7 versie zal uitbrengen. Inmiddels heeft Apple al diverse beta’s vrijgegeven waardoor het einde in zicht is.

Op 10 september zal waarschijnlijk de iPhone 5S worden aangekondigd, een versie van de iPhone die zou lijken op het huidige model, maar die volgens de geruchten wordt voorzien van een snellere processor en een vingerafdrukscanner. Naast de iPhone 5S komt er ook een goedkopere iPhone 5C welke beschikt over een plastic behuizing. Apple heeft nog geen persafbeeldingen vrijgegeven voor het evenement, wij verwachten dat Apple de uitnodigingen volgende week zal versturen.

 

Vorig artikelSamsung Note III en smartwatch bevestigt door Samsung
Volgend artikelMicrosoft heeft Windows 8.1 zo goed als klaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in