Handleiding: Amerikaans Netflix aanbod op Nederlands account

Netflix is sinds enkele weken geleden ook beschikbaar in Nederland, momenteel is de dienst vooral in Amerika enorm populair. In Nederland is het aanbod momenteel nog erg beperkt. Het Amerikaanse aanbod van Netflix is een stuk groter. De Amerikaanse versie bevat een hoop tv-series en films. Er zijn verschillende manier om toegang te krijgen tot de Amerikaanse content van Netflix, bijvoorbeeld via DNS.

h68ijd7f5pz9ndvq

Amerikaans account:

Het is mogelijk om een Amerikaans Netflix account aan te maken. In de praktijk werkt dit helaas best lastig, aangezien je hiervoor een Amerikaans adres en creditcard nodig zal hebben. Ook moet je een proxysite zoeken die bij het aanmelden je internetverkeer via de VS omleidt. Deze methode is goed te gebruiken als je kennissen of vrienden in de VS hebt.

Browserextensie:

De browser extensie Media Hint is de makkelijkste oplossing, deze extensie werkt in combinatie met Google Chrome of Firefox. Doormiddel van deze extensie krijg je het gehele Amerikaanse aanbod op je Nederlandse netflix account. Wil je terug switchen naar het Nederlandse aanbod, dan hoef je alleen de extensie Media Hint tijdelijk uit te zetten.  Je bent met deze methode echter wel beperkt tot afspelen in de browser van je pc.

Het gaat om de extensie: Media Hint

DNS:

Een andere mogelijkheid is het veranderen van de DNS servers. Dat is bijvoorbeeld mogelijk op Android, iOS, PlayStation en Google TV. Het wijzigen van de DNS servers is echter niet voor iedereen beschikbaar aangezien het redelijk lastig te configureren is in Nederland. De browserextensie is momenteel de beste en snelste oplossing.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here