Sony Smartwatch 2 vanaf vandaag verkrijgbaar voor 179 euro

De nieuwe Sony Smartwatch 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Nederlandse webwinkels voor een adviesprijs van 179 euro. De nieuwe Sony SmartWatch 2 is een slim horloge welke meldingen kan doorgeven vanaf een smartphone. Met deze opvolger is het mogelijk om zelf apps te draaien op de smartwatch in plaats van op de telefoon. Ten opzichten van de eerste SmartWatch heeft dit model vele voordelen. De SmartWatch 2 is waterdicht, haalt drie tot vier dagen op één acculading, beschikt over NFC en is goed te lezen in het zonlich

Het scherm van de Smartwatch 2 is 1.6-inch groot met een resolutie van 220×176 pixels. De smartwatch weegt zo’n 23.5 gram. In tegenstelling tot de Smartwatch 2 werkt de Sony smartwatch ook met andere smartphone’s, dus niet alleen voor Sony.

smartwatch3

De Sony’s nieuwe Smartwatch van Sony heeft diverse connectie mogelijkheden waaronder bluetooth en nfc, via deze connectie’s is het ook mogelijk om de smartwatch te connecten aan een Android smartphone. Sony heeft standaard veel apps aan de SmartWatch toegevoegd, dit zal alleen maar toenemen.

Beschikbaarheid

De Sony Smartwatch 2 is vanaf vandaag te koop in Nederlandse winkels en heeft een adviesprijs van € 179.

Vorig artikelUPC start maandag met uitrol wifi hotspots
Volgend artikelReview: Aldi Wolfgang AT-AS45D1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in