Blackberry Messenger: 20 miljoen gebruikers op iOS en Android

Momenteel gaat de verkoop van de nieuwe BlackBerry smartphone niet al te goed, maar met de nieuwe Blackberry Messenger applicatie gaat het beter dan verwacht. Na vele jaren wachten heeft Blackberry vorige maand de nieuwe applicatie uitgebracht voor iOS en Android. Inmiddels is de applicatie op Android en iOS ruim 20 miljoen keer gedownload. Inmiddels staat de teller op zo’n 80 miljoen gebruikers op alle platformen waaronder Blackberry zelf.

Blackberry-Messenger-App

Een tijdje geleden was pingen erg populair in Nederland en de rest van de wereld. Dit was voor veel jongeren ook de reden om een Backberry te kopen, nu Whatsapp in Nederland en in de rest van de wereld de overmacht heeft is de verkoop van Blackberry smartphones de afgelopen maanden flink gezakt. Voor de Blackberry Messenger app was het niet mogelijk om te chatten buiten Blackberry om wat nu wel mogelijk is.

App:

De applicatie voor Android en iOS is op 21 oktober gelanceerd, in minder dan 24 uur is de applicatie al ruim 10 keer gedownload, inmiddels staat de teller van het aantal downloads al op 20 miljoen. Op 21 oktober heeft Blackberry een wachtrij op de app gezet aangezien de populariteit erg groot was. Momenteel is de wachtrij verwijderd waardoor gebruikers zonder wachtrij direct kunnen beginnen met chatten via Blackberry Messenger.

Vorig artikelControlebericht NL Alert op 4 november 12:00
Volgend artikelAanmaken lokaal account lastig in Windows 8.1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in