Aldi Wolfgang AT-AS50Q smartphone vanaf 7 december in de verkoop

De Aldi zal vanaf 7 december weer een nieuwe smartphone verkopen, het gaat hierbij om de nieuwe Wolfgang AT-AS50Q smartphone welke verkocht zal worden voor een bedrag van 159 euro. Deze Wolfgang AT-AS50Q heeft de beschikking over een 5-inch scherm met een resolutie van 960×540 pixels.

AT-AS50Q-smartphone

De smartphone draait op een 1.2Ghz Quad Core processor welke voorzien is van de nieuwe MT6589M chipset gebaseerd op een Cortex A7. De processor heeft vier cores van 1.5 Ghz. Verder beschikt de smartphone over 513MB RAM en 4GB ROM. Het interne geheugen kan je ook nog uitbreiden doormiddel van een MicroSD kaart.

Specificatie’s:

Intern is er 4GB opslag aanwezig, doormiddel van een MicroSD kaart kan je de opslagcapaciteit uitbreiden tot maximaal 32 GB. Verder heeft de Wolfgang smartphone diverse aansluitingen waaronder een dual sim mogelijkheid, hierdoor kan je twee sim kaarten monteren en ook afhankelijk van elkaar gebruiken. Verder beschikt de smartphone over Bluetooth 4.0, WiFi B/G/N en GPS/A-GPS. Voor een smartphone in deze prijs klasse zijn er prima specificaties aanwezig.

Beschikbaarheid:

Vanaf 7 december zal de nieuwe Wolfgang AT-AS50Q verkocht worden voor een bedrag van 159 euro. Voor een 5-inch smartphone zeker niet duur.  Wil je de smartphone? ga vroeg naar de Aldi want de voorraad van de smartphone is beperkt. De smartphone heeft een prima prijs kwaliteit verhouding en beschikt over prima specificatie’s.

 

Vorig artikelReview: Aldi Wolfgang AT-AS40D2 Smartphone
Volgend artikelMedion Lifetab E10316 10.1 tablet te koop bij de Aldi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in