FairPhones uitgeleverd aan eerste kopers

De eerste kopers van de FairPhone hebben inmiddels een toestel uitgeleverd gekregen, het gaat hierbij om een partij van duizend stuks. Tijdens de voorverkoop zijn er ruim 25.000 besteld. FairPhone heeft vandaag via een blogbericht bekend gemaakt dat de eerste FairPhones zijn uitgeleverd.

Fairphone

Het gaat hierbij om de eerste levering van de FairPhone, na de feestdagen komt er een nieuwe levering. Volgens FairPhone zal de levering van de voorbestelde FairPhones ergens na nieuwsjaar zijn afgerond. FairPhone heeft inmiddels de website ook aangepast aangezien er een supportafdeling zichtbaar is, hier kunnen gebruikers support vragen stellen over de nieuwe FairPhone. De FiarPhone is een organisatie welke is opgezet door enkele Nederlanders.

De FairPhone bevat een MediaTek-soc met vier kernen en modelnummer¬†MTK6589M. Verder is er 1GB aan RAM en 16GB intern geheugen aanwezig. De smartphone heeft een scherm diagonaal van 4,3-inch en een resolutie van 960×540 pixels. De FairPhone wordt gemaakt onder betere arbeidsomstandigheden.¬†Ook wordt er wat betreft de materialen zoveel mogelijk gekozen voor grondstoffen die niet uit conflictgebieden komen. Wanneer de smartphone uit voorraad leverbaar zal zijn is nog onduidelijk.

Vorig artikelTop 10: Populairste Nederlandse zoekopdrachten op Google van 2013
Volgend artikel‘Samsung Galaxy S5 krijgt super AMOLED scherm’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here