‘Samsung Galaxy S5 krijgt super AMOLED scherm’

De Samsung Galaxy S5 is de afgelopen weken uitgebreid besproken op diverse websites, ook zijn de eerste geruchten en specificaties opgedoken over de nieuwe Samsung Galaxy S5. Volgens de laatste geruchten krijgt de Samsung Galaxy S5 een AMOLED scherm met een resolutie van 2560×1400 pixels. 

Samsung-Galaxy-S5

Verder zal de Samsung Galaxy S5 geen gebogen scherm krijgen, aangezien er productieproblemen zijn met de gebogen scherm van de Samsung Galaxy S5. Het nieuwe scherm met een formaat van 5,25-inch zou een resolutie hebben van 2560×1440 pixels, dit zijn ruim 560 pixels per inch. Volgens diverse bronnen is de productie inmiddels gestart en zal rond januari de massa productie beginnen van de nieuwe smartphone. Het scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels zou een Super AMOLED-scherm zijn. Dit scherm is energiezuinig waardoor de accuduur ook zal toenemen.

Beschikbaarheid:

Wanneer de Samsung Galaxy S5 exact op de markt zal komen is nog onbekend, maar volgens de verwachting komt de smartphone aan het einde van het eerste kwartaal van 204. Meer informatie over de Samsung Galaxy S5 is vooralsnog onbekend.

Vorig artikelFairPhones uitgeleverd aan eerste kopers
Volgend artikelWinactie: Win een Medion Lifetab tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here