‘Grotere iPhone 6 komt in mei’

Voor Apple staat het jaar 2014 volgens diverse geruchten in teken van de grotere producten. Volgens diverse geruchten vanuit de productieketen is Apple momenteel bezig met een grotere iPhone 6 welke ook beschikt over een nieuwe design. 

iPhone-6

Volgens geruchten afkomstig uit bronnen in de productieketen lanceert het bedrijf in mei al een nieuwe iPhone met een groter scherm. De meest recente iPhone 5S heeft de beschikking over een 64-bit processor. Normaal gesproken zit er ongeveer één jaar tussen nieuwe iPhone modellen. Nu lijkt het erop dat een nieuw model al rond mei aangekondigd zal worden. Het toestel zou een scherm hebben van ongeveer 5 inch, een volle inch groter dan de huidige modellen.

Het is toch opvallend dat Apple de iPhone 6 met een groter scherm zal uitbrengen aangezien Apple al langere tijd tegen de grotere schermen is. Eerder gaf het merk aan dat grotere schermen dan die van de originele iPhone alleen maar onpraktisch zouden zijn in het gebruik. De iPhone 5 heeft ten opzichten van de vorige iPhones wel een groter scherm gekregen. Als de geruchten kloppen is het opvallend dat Apple al rond mei nieuwe smartphones op de markt zal brengen, mogelijk heeft Apple besloten dat het niet langer wil wachten aangezien de concurrentie steeds groter wordt.

Vorig artikelWinactie: Win een Medion Lifetab tablet
Volgend artikelOppo komt met nieuwe midrange R1 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in