Voorraad Playstation 4 neemt toe in Nederland

Het lijkt erop dat de voorraad van de Playstation 4 consoles vooral in Nederland begint toe te nemen. Veel webwinkels en fysieke winkels ontvangen of hebben deze week een flinke levering gekregen waardoor enkele bart-smit filialen direct uit de winkel kunnen leveren zonder pre-order. Vooral bij de kleine intertoys en Bartsmit filialen heb je de kans dat je direct een console kan meenemen. Je kunt het beste vroeg opstaan en een voor een winkels bellen om te vragen of ze nog wat hebben staan in de losse verkoop, veel Technieuws bezoekers hebben zo een console weten te bemachtigen.

Playstation-4

Playstation Nederland heeft eerder laten weten dat er een nieuwe voorraad consoles is verzonden naar Nederland en de retailers. Playstation Nederland heeft namelijk via Twitter laten weten dat de Nederlandse retailers de nieuwe console deze week nog zullen ontvangen. Het is nog onduidelijk om hoeveel exemplaren het zal gaan, maar volgens diverse geruchten is er voldoende voorraad om de derde levering en pre-order af te ronden. Uit diverse geruchten lijkt het erop dat vooral Bol.com een grootte levering zal binnen krijgen vanuit Sony.

Vanaf aanstaande vrijdag zal er weer een grote leveringen ontvangen worden vanuit Sony met nieuwe consoles. Deze informatie is afkomstig vanuit diverse contacten/bronnen van verschillende retailers. Ook komen er bij de Mycom en Dixons regelmatig nieuwe consoles binnen in de filialen, het beste kan je de voorraad indicatie site van de bedrijven in de gaten houden als er een voorraad staat direct bellen of je hem kan afhalen.

Wij verloten een Medion Lifetab: Meer info klik snel verder

 

 

Vorig artikelPolitie gebruikt regelmatig gegevens OV-chipkaart
Volgend artikelWebsite vuurwerkoverlast.nl weer bereikbaar

4 REACTIES

  1. Wat ik niet zo goed begrijp is waarom er niet gewoon cijfers gegeven worden.
    Het is redelijk duidelijk dat er heel wat gamers zitten te wachten en deze beginnen allemaal de retailers aan te vallen.

    In mijn optiek moet Sony gewoon aangeven hoeveel bestellingen er tot eind 2013 is gemaakt en hoeveel daar van geleverd zijn. En dan het belangrijkste wanneer ze denken dat het aantal dat nu dan nog open staat voorzien word.

    We zijn een stel ongeduldige kinderen maar geef ons dan gewoon een beetje inzicht. Wachten moeten we toch maar dan kunnen we ergens naar toe leven!

  2. Word er een beetje schijt ziek van dat wachten!dat constante vage gedoe en antwoorden bij onze dikke vrienden van bol.com!had de mijne allang moeten hebben nu moet ik wachten tot begin 2014!ik denk er over na om een schep te pakken en een gat te graven naar japan om er zelf 1 op tehalen van de fabriek!volgens mij gaat dat sneller als met een pre order!de woorden van sony ‘met de feestdagen zijn er genoeg playstations 4 want dat is immers de belangrijkste maand van het jaar’ zoals gewoonlijk komt sony hun beloftes niet waar!maar er zijn ergere dingen op de wereld bv een drol die je gewoon niet door gespoeld krijgt……ben benieuwd of ik voor de derde keer op rij de zelfde mail krijg van bol.com!die lijst ik in……ok genoeg gezeurd…..

    • Ze nemen bij een aantal zaken ook domweg niet op… kwalijke zaak! Wil je nou PS4’s verkopen of niet dan? (Was Intertoys Wijchen en Bart Smit Nijmegen/Dukenburg)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in