Specificaties nieuwe Galaxy Tab pro 10.1 verschijnen online

Vandaag zijn de eerste specificaties online verschenen van de nieuwe Samsung-SMT520 tablet. De tablet met codenaam SMT530 was al eerder opgedoken tijdens een aanvraag van de FCC. De tablet staat bekend als de nieuwe Galaxy Tab Pro 10.1. De specificaties zijn afkomstig uit een benchmark test. Zo is er te zien dat de schermresolutie 2560×1600 pixels zal zijn en de tablet draait op een Exynos-processor van Samsung. De processor is ontwikkeld door Samsung.

De tablet krijgt de afmetingen 242×172 met zich mee, dit staat gelijk aan een 10,1-inch tablet. Het scherm zal een schermresolutie meekrijgen van 2560×1600 pixels. De tablet zal draaien op de nieuwe Exynos 5420 chipset. Volgens de laatste geruchten is dit een octa-core chipset. Overige specificaties van de tablet zijn 2GB aan werkgeheugen en 32GB intern geheugen. De tablet draait op Android 4.2.2 en beschikt over twee camera’s waarvan de achter camera een 8 megapixel model is terwijl de voorzijde het moet doen met 2 megapixel. Waarschijnlijk zal er gebruik gemaakt worden van een AMOLED scherm.

Samsung zal de tijdens waarschijnlijk tijdens het MWC in februari aankondigen. Ook is er een mogelijk dat Samsung de tablet nog aankomende week tijdens de CES zal aankondigen. Meer informatie is vooralsnog onduidelijk. Ook een adviesprijs is nog onbekend.

Benchmark resultaten Samsung Galaxy Tab Pro 10.1:

Benchmark-Samsung

Vorig artikelAsus toont video van nieuwe dualboot tablet
Volgend artikel7 januari nieuwe PS4 levering in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in