Veel problemen voor Utopia app op Android en iOS

Utopia is het nieuwe SBS6 programma waar 15 bewoners een nieuwe samenleving moeten opstarten. De kersverse Utopianen gedumpt op het terrein van de voormalige kazerne Crailo in Laren. Op dit stuk grond is bijna niets te vinden, zelfs een verwarming, wc, douche en licht ontbreken. Gebruikers kunnen met de Android en iOS applicatie de bewoners 24-7 in de gaten houden, maar helaas werkt de applicatie momenteel niet optimaal en komen er veel klachten binnen.

Utopia-app

De bewoners worden gevolgd door vele camera’s, de camera’s kan je bekijken via de Utopia apps voor iOS en Android. Er zijn altijd vier livestream camera’s beschikbaar en twee 360 graden camera’s welke je zelf doormiddel van de app kan bedienen. Om toegang te krijgen tot alle camera’s moet je een Utopia paspoort aanvragen, een Utopia paspoort is tot 31 januari gratis daarna kost de dienst 2,50 per maand. De gemiddelde beoordeling voor de Utopia app voor iOS is zeer negatief aangezien de slechte recensies binnen stromen. Vooral het reclame gebruik komt vaak naar voren in de recensies.

Ook de Android app werkt niet optimaal aangezien de gemiddelde beoordeling een drie is. Gebruikers melden dat de app op veel apparaten waaronder de Galaxy Tab en vooral op Huawei smartphones niet werkt. Ook komt er regelmatig zwart beeld naar voren.

Vorig artikelHandleiding Asus VivoTab Note 8 online
Volgend artikelSpecificaties HTC One+ opgedoken

2 REACTIES

  1. Ik heb even een vraagDe UTOPIA App is geweldig leukOok die Livestream maar je kunt ook praten dan en reageren op foto’s ( wat ze mee maken )Maar dan moet je daarmee ook inloggen.En dan doe ik dat met Twitter.Dan staat er je bent nu gekoppeld en venster sluiten. In blauw en dan druk in daarop en dan doet hij het niet.Weet u misschien wat dat is. Alvast bedanktMVG Michael Wiessenberg. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in