Specificaties HTC One+ opgedoken

HTC komt dit jaar met een nieuwe opvolger van het huidige vlaggenschip de HTC One+. Vandaag zijn er diverse specificaties opgedoken van de nieuwe smartphone. Ook heeft evleaks diverse specificaties naar buiten gebracht, volgens Twitteraar Evleaks beschikt de smartphone over een nieuwe Snapdragon 805-soc.

HTC-One+

De nieuwe opvolger van de HTC One beschikt over een 5-inch scherm met een full hd resolutie van 1920×1080 pixels, verder is er 2GB aan RAM aanwezig en de nieuwe Sense 6 interface in combinatie met Android 4.4 Kitkat. Net zoals de HTC One beschikt ook de opvolger weer over een ultrapixel camera en een front camera met een resolutie van 2,1 megapixel. Het uiterlijk zal zo goed als gelijk zijn in vergelijking met het huidige smartphone. Het gaat hierbij voornamelijk om een update met meer RAM, snellere processor en een verbetering in de scherm kwaliteit/ camera.

De processor in de nieuwe HTC One+ is volgens de verwacht de nieuwe Adreno 420 videochip. Volgens de geruchten krijgt de nieuwe HTC One+ ook de nieuwe Gorilla Glass 3 techniek en een scherm met een diagonaal van 5-inch. Het huidige topmodel heeft een grote van 4,7-inch.

Beschikbaarheid:

Het is momenteel nog onduidelijk wanneer HTC de nieuwe smartphone zal aankondigen. Het is mogelijk dat HTC de nieuwe smartphone tijdens de CES of in februari tijdens het MWC zal aankondigen. Momenteel moeten we het doen met geruchten en informatie.

Vorig artikelVeel problemen voor Utopia app op Android en iOS
Volgend artikelOpnieuw verlies voor HTC in vierde kwartaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in