Huawei komt met nieuwe Ascend Mate 2 smartphone

Huawei heeft vandaag tijdens de CES beurs de nieuwe Ascend Mate 2 smartphone aangekondigd. Het gaat hierbij om een nieuwe smartphone welke voornamelijk gericht is op de lange accuduur aangezien er een flinke accucapaciteit aanwezig is. Met de nieuwe smartphone is het namelijk mogelijk om meerdere smartphones/ apparaten op te laden.

Huawei-Ascend-Mate-2

De opvolger van de huidige Ascend Mate beschikt over een IPS scherm met een formaat van 6.1-inch welke een 720p resolutie toont. Het scherm beschikt over een laag Gorilla Glass om zo krassen te voorkomen. Dankzij de relatief lage schermresolutie wordt waarschijnlijk al aanzienlijk bespaard op de energieconsumptie. Huawei laat weten dat een accuduur van 60 uur mogelijk is bij gewoon gebruik. Bij intensief gebruik is een accuduur van 12 uur mogelijk. Het werkgeheugen bedraagt 2GB, de opslagcapaciteit 16GB met de mogelijkheid tot verdere uitbreiding middels ene micro SD-kaartje.

Beschikbaarheid: 

Momenteel is het nog onduidelijk voor welke adviesprijs de smartphone verkocht zal worden en of de Huawei Ascend Mate 2 ook in Nederland verkocht zal worden is nog de vraag. De kans is aanwezig aangezien Huawei flink aan het uitbreiden is in Nederland.

 

Vorig artikelMotorola Moto G nu ook in 16GB variant
Volgend artikelInterface nieuwe Samsung Galaxy S5 gelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in