Interface nieuwe Samsung Galaxy S5 gelekt

Vandaag is er via Twitteraar Evleaks een afbeelding opgedoken met daarom de nieuwe Samsung TouchWiz interface voor de mogelijke Samsung Galaxy S5. Volgens de verwachting zal Samsung de nieuwe interface publiceren/ uitbrengen tijdens de lancering van de Samsung Galaxy S5 wat waarschijnlijk rond maart zal gebeuren. 

Tijdens de CES heeft Samsung namelijk geen impressie getoond van de nieuwe interface. Op de gepubliceerde afbeelding zien we onder andere iconen die een herontwerp zijn ondergaan. En een interface welke vooral een stuk grafischer is geworden. Volgens Evleaks wordt de nieuwe interface momenteel nog getest voordat de definitieve versie uitgebracht zal worden. Daarom is het nog gebruikelijk dat Samsung het ontwerp volledig kan omgooien.

Samsung Galaxy S5

Halverwege maart 2013 heeft Samsung de nieuwe Galaxy S4 aangekondigd en kwam uiteindelijk al eind april op de markt. Al langere tijd gingen er geruchten rond dat Samsung de opvolger tijdens het Mobile World Congress zal presenteren in februari, dat is niet helemaal waar aangezien Samsung het nieuwe topmodel waarschijnlijk rond maart tijdens een eigen evenement zal uitbrengen. De interne naam voor het toestel is de Galaxy F. Volgens de tech blogger krijgt de S5 een metalen behuizing en waarschijnlijk een nieuw 2K scherm. Ook zal de smartphone volgens de laatste geruchten draaien op een nieuwe 64-bit processor om zo te concurreren met de iPhone 5S van Apple welke beschikt over een 64-bit processor.

Samsung-Galaxy-S5-interface

Vorig artikelHuawei komt met nieuwe Ascend Mate 2 smartphone
Volgend artikelSony introduceert nieuwe Xperia Z1 compact smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in