Sony presenteert nieuwe SmartBand fitness accesoire

Sony heeft vandaag het eerste product in de nieuwe smartvision productlijn op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe SmartVision. Deze lijn van producten moet gaan bestaan uit artikelen die meer kunnen dan de smartwatch. De SmartBand welke het bedrijf vandaag heeft aangekondigd is een fitness accessoire welke voornamelijk gericht is op fitness en gezondheid informatie.

smartband2

De Sony SmartBand is aan armbandje van rubber met daarin een grote sensor. De sensor houdt je activiteiten in de gaten, de armband is ook verbonden met een Android smartphone waardoor je makkelijk inzicht kan krijgen in de gegevens van de SmartBand. Met behulp van de Lifelog-app voor Android worden dit soort zaken inzichtelijk gemaakt. De accessoire wordt voornamelijk gebruikt voor fitness en lifestyle onderdeel welke je bijvoorbeeld wakkeer kan maken. Ook kan de smartband bijhouden wat je allemaal doet.

Sony heeft nog geen prijs bekendgemaakt. Wel heeft Sony informatie vrijgegeven dat de nieuwe accessoire rond de lente van dit jaar op de markt moet komen.

Video SmartBand Sony:

Vorig artikelSony introduceert nieuwe Xperia Z1 compact smartphone
Volgend artikelMedeoprichter Twitter start sociale zoekmachine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in