Android 4.4 voor Moto G beschikbaar

Er is momenteel een update voor de Motorola Moto G beschikbaar, het gaat hierbij om de nieuwe Android 4.4 update welke vanaf vandaag is uitgekomen in Europa. De update kan nu gedownload worden in Duitsland, waarschijnlijk komt de update in Nederland binnen enkele dagen beschikbaar.

Android-KitKat-640x426

Tijdens de aankondiging van de Moto G heeft Motorola laten weten dat de smartphone snel een update zal ontvangen naar Android 4.4 KitKat, en dat is zeker het geval. De update is 174,5 MB groot, en is momenteel al verschenen in Duitsland waar de update momenteel actief geïnstalleerd wordt. In Amerika is de update sinds december te downloaden. Momenteel is het nog wel onduidelijk wanneer de update in Nederland zal uitkomen, waarschijnlijk zal dat binnen enkele dagen gebeuren aangezien de update momenteel ook is opgedoken op de Britse Motorola website.

De Moto G smartphone is een goedkope smartphone met prima specificaties. Zo beschikt de smartphone over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 720×1280 pixels en een 1,2Ghz Quad Core processor met 1GB aan RAM. De smartphone loopt op Android 4.3 en zal binnenkort ook de Android 4.4 update ontvangen. Motorola is onderdeel van Google, hierdoor zal de smartphone zeer snel nieuwe updates ontvangen. Wel heeft de Moto G een klein nadeel aangezien je de interne capaciteit niet kan vergoten doormiddel van een MicroSD kaart.

Specificaties Moto G: 

  • 4,5 inch scherm met resolutie van 720×1280 pixels
  • 1,2 GHz quad-core processor, 1 GB RAM-geheugen
  • Loopt op Android 4.3 Jelly Bean, update naar 4.4 KitKat binnenkort
  • 5-megapixelcamera achterop 1,3-megapixelcamera voorop
  • 16 GB opslagruimte ingebouwd, niet uitbreidbaar via MicroSD
Vorig artikelTweede Kamer beschikbaar op Google Streetview
Volgend artikelMeer informatie bekend over vierde levering Playstation 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in