Meer informatie bekend over vierde levering Playstation 4

Bol.com heeft vandaag opnieuw meer informatie gegeven over de nieuwe vierde levering welke rond 22 januari zal binnen komen bij Bol.com. Het lijkt erop dat Bol.com het momenteel erg moeilijk heeft met de levering van de nieuwe console aangezien de Playstation 4 bij Mediamarkt momenteel een stuk beter verkrijgbaar is met een korte wachttijd. Dit komt voornamelijk door het aantal consoles wat er bij Bol.com binnen komt. 

Playstation-4

De informatie is momenteel te vinden op de productpagina van Bol.com. Op de website geeft Bol.com de volgende informatie.

Rond 22 januari 2014 verwachten wij een vierde levering PlayStation 4 consoles. Helaas weten wij op dit moment nog niet hoeveel PS4’s wij gaan ontvangen en wanneer deze exact worden uitgeleverd. Zodra de informatie rondom de vierde levering bekend is brengen wij iedereen per email op de hoogte. Ook de klanten die buiten de vierde levering vallen worden per email op de hoogte gebracht.

Momenteel kunnen we opmaken dat er bij de Mediamarkt en Saturn om de twee weken een nieuwe levering binnen komt. Bij Mediamarkt en Saturn zijn de zaken een stuk beter op orde dan bij Bol.com aangezien bol.com steeds een kleine voorraad binnen krijgt vanuit Sony/ Playstation Nederland. Ook is het aantal pre-orders waarschijnlijk een stuk groter bij Bol.com aangezien de webwinkel tijdens de verkoop de levertijd op de website erg positief heeft ingevuld wat later niet haalbaar was vanwege de grote vraag naar de console in Nederland.

Vorig artikelAndroid 4.4 voor Moto G beschikbaar
Volgend artikelHuawei onthult nieuwe spelconsole TRON

2 REACTIES

  1. En vervolgens maakt Bol ook nog eens een mega-fout door de 2e levering uit te leveren aan mensen die hem eigenlijk nog niet moesten krijgen.. Mensen die wel in de 2e levering zouden horen te zitten hebben hem toen dus niet gekregen..

    Daar hou je geen klanten mee….

  2. Ik vraag me af of alles een stuk beter op orde is bij de saturn. Heb daar rond 20 augustus een pre-order geplaatst (webshop) en nog niks van ze gehoord. Ze gaven aan dat preorders na 15 augustus niet meer bij de eerste lading zouden zitten dus nog geen week later leek me een 2e of 3e levering wel realistisch. Zeker als ze elke 2 weken een levering binnen krijgen begin ik me toch af te vragen of er niks fout is gegaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in