Huawei onthult nieuwe spelconsole TRON

Huawei is momenteel erg populair op gebied van smartphones en tablets vooral in China doet het bedrijf het erg goed, maar ook in Nederland is er een flinke toename zichtbaar in het aantal verkochte smartphones en uiteraard ook nieuwe smartphones. Steeds meer smartphones komen direct uit in Nederland en worden hier goed verkocht.

Android-Huawei-Tron

Tijdens de CES in Las Vegas heeft het bedrijf een nieuwe game console op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe TRON gameconsole welke op Android draaien. Exacte specificaties zijn vooralsnog onduidelijk van de nieuwe console. Wel draait de TRON op een aangepaste Android versie welke voornamelijk is gericht op games. De interface welke op onderstaande afbeelding zichtbaar is heeft erg veel weg van de OUYA interface. Hierdoor heb je een makkelijke toegang tot de games, video’s en apps welke je direct kan installeren vanuit de Google Play Store.

android-huawei-tron-console-de-jeux-de-salon-android-02_large

De game console heeft verschillende aansluitingen waaronder HDMI-aansluiting, microSD-slot, WiFi en Bluetooth. De controller heeft erg veel weg van de Xbox controllers en beschikt over een touchpad welke in het midden aanwezig is. Het touchpad idee is waarschijnlijk geleend van Sony welke de touchpad elementen hebben gebruikt in de controller van de Playstation 4. Over een officiële release is vooralsnog weinig informatie bekend, Huawei heeft de console momenteel alleen getoond op de CES.

Vorig artikelMeer informatie bekend over vierde levering Playstation 4
Volgend artikelGratis streaming Spotify nu beschikbaar iPhone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in