Nokia start met uitrol Lumia Black Update

Nokia heeft vandaag doormiddel van een persbericht bekend gemaakt dat ze per direct gestart zijn met de Lumia Black software update. Gebruikers welke in het bezit zijn van een Lumia toestel welke draait op Windows Phone 8 zullen de komende weken de nieuwe Lumia Black update ontvangen.

lumiablackupdate_large_verge_medium_landscape

De nieuwe Lumia Black update geeft het toestel een aantal nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten waaronder toegang tot Bluetooth LE, dit is een nieuwe bluetooth techniek welke voornamelijk wordt gebruikt is combinatie met andere bluetooth gadgets. Deze techniek is er energiezuinig waardoor een constante verbinding mogelijk is zonder accu capaciteit te verliezen. Qua functionaliteiten zijn er ook een aantal nieuwe toepassingen toegevoegd waaronder de nieuwe camera app waarin een de Nokia Pro Camera en Smart Camera zijn gecombineerd. Ook is het mogelijk dat het scherm van de Lumia gedeeld kan worden met het televiescherm met de applicatie beamer.

Beschikbaarheid: 

Inmiddels is de nieuwe Lumia black update beschikbaar voor de Lumia 1020 en Lumia 925 smartphone. Volgens Nokia zullen de andere Nokia toestellen binnenkort de nieuwe update ontvangen van de Lumia Black software update.

Vorig artikelDuckDuckGo verwerk 1 miljard zoekopdrachten in 2013
Volgend artikelSmartphone binnenkort als autoradio met de Sony XSP-N1BT

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in