iPhone 4 wordt weer verkocht

De iPhone 4 is al de wat oudere smartphone, aangezien de smartphone zo’n 3,5 jaar oud is kan je zeggen dat de iPhone 4 momenteel redelijk gedateerd is. Toch heeft Apple vandaag besloten om opnieuw de smartphone te verkopen. Apple heeft er namelijk voor gekozen om de iPhone 4 in India te verkopen.

iphone-4

In India heeft Apple het afgelopen kwartaal vooral in het midden-segment dan ook veel marktaandeel verloren aan de goedkopere concurrenten waaronder Samsung en Huawei. De iPhone 5C zou het budget toestel worden maar is momenteel nog erg duur als je het vergelijkt met het topmodel de 5C. In India zal Apple de iPhone 4 met 8GB opslag verkopen voor zo’n 180 euro. Eerder werd de iPhone in India verkocht voor 315 euro, met zo’n 180 euro zal Apple een groter marktaandeel pakken en uiteraard meer oudere modellen verkopen.

De iPhone 4 is al een half jaar geleden uit de productie genomen. Naar verwachting heeft Apple momenteel nog voldoende voorraad waardoor er voor India nog voldoende voorraad is. Het is momenteel nog niet duidelijk of Apple dit concept ook zal gaan uitbreiden naar andere landen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here