Specificaties nieuwe Nokia X Android smartphone gelekt

Vandaag zijn er enkele specificaties uitgelekt van de nieuwe Nokia Android smartphone, het gaat hierbij om een smartphones welke bestaat uit redelijk goedkope hardware specs waarmee Nokia de low-end markt wil overtuigen. Het is momenteel altijd nog onduidelijk wanneer Nokia de smartphone zal introduceren en of de Nokia smartphone wel echt op de markt gaat komen, aangezien Android toch een erg vreemd platform is voor Nokia.

Nokia-Normandy

De Nokia X, zoals de smartphone volgens @evleaks genoemd wordt, bevat low-end hardware waaronder een dual core processor met een kloksnelheid van 1Ghz en 512MB werkgeheugen. Ook is er intern 4GB opslagruimte aanwezig en een 5 megapixel camera. De smartphone zal beschikken over een scherm met een diagonaal van 4-inch. Volgens de geruchten zal de smartphone een scherm krijgen met een resolutie van 800×480 pixels.

Gezien deze specificaties is het te verwachten dat de Nokia X een lage prijs zal hebben. Een prijs van rond de 100 euro is goed mogelijk, het is ook zeer waarschijnlijk dat Nokia de smartphone in een bepaald aantal langen zal uitbrengen waar de markt voornamelijk is gericht op low-end smartphones.

Vorig artikelSamsung Galaxy S4 heeft minste opslagcapaciteit
Volgend artikelSamsung ZEQ9000 eerste Tizen smartphone?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in