Verpakking met specificaties Galaxy S5 gelekt

Het lijkt erop dat er vandaag een foto is opgedoken van de Samsung Galaxy S5 verpakking, of de afbeelding is een deel van de verpakking te zien welke van de Galaxy S5 kan zijn.  Of de foto ook echt de verpakking van dit nieuwe vlaggenschip zal zijn, is niet bekend. Wel zijn er een aantal specificaties aanwezig op de verpakking.

Samsung-S5

Specificaties:

Op de verpakking staan diverse gegevens waaronder dat de nieuwe Galaxy S4 zal draaien op een nieuwe quad core processor welke is geklokt op een snelheid van 2,5Ghz. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid de Snapdragon 805-chipset zijn. Ook staat er op de verpakking dat er 3GB interne opslag aanwezig is. Daarnaast zal de smartphone ook beschikken over een QHD super AMOLED scherm met een afmeting van 5,25-inch. De resolutie van het scherm zou neerkomen op 256-x1440.

Verder staat er informatie op de verpakking over de camera welke een 20 megapixel exemplaar zal zijn en een interne accu met een capaciteit van 3000mAh. Of we de gegevens van de afbeeldingen serieus kunnen nemen is de vraag, maar het is mogelijk dat dit inderdaad de nieuwe specificaties zijn voor het top toestel van Samsung.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here