Samsung Galaxy S5 beter verkocht dan Galaxy S4

De Samsung Galaxy S5 is het nieuwe vlaggenschip van Samsung en sinds deze week te koop in Nederland, al is de voorraad zeer beperkt. In de eerste dagen na de release is het toestel van Samsung beter verkocht dan de Galaxy S4 welke vorig jaar in de verkoop ging. 

Galaxy-S5-root

Sinds vrijdag verkoopt Samsung de nieuwe Galaxy S5 in 125 verschillende landen, over enkele weken zal Samsung hier nog 25 landen bij toevoegen. In de eerste dagen zijn er al miljoenen toestellen verkocht. Gezien de grote vraag en kleine voorraad is de kans groot dat je enkele weken moet wachten op het nieuwe toestel. In verschillende landen verkoopt de Samsung Galaxy S5 aanzienlijk beter dan de Galaxy S4, dit is variërend per markt.

Waarschijnlijk heeft de Samsung Galaxy S5 ook productieproblemen met de camera. In Nederland is de voorraad van de Samsung Galaxy S5 zeer beperkt, en de kans is zeer klein dat je zonder pre-order direct een toestel kan ophalen. De Samsung Galaxy S5 is als los toestel in Nederland te koop voor ongeveer 699 euro. Bij verschillende providers is het toestel momenteel te koop bij een abonnement voor 40 tot 60 euro per maand.

Vorig artikelFacebook verwijdert chat mogelijkheid uit app
Volgend artikelOnePlus One: Specificaties en informatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in