OnePlus One: Specificaties en informatie

Momenteel is er al veel informatie bekend over de nieuwe OnePlus One smartphone. Inmiddels is het al bekend dat de smartphone definitief verkocht zal worden in Nederland voor meer dan 350 euro. OnePlus zal de smartphone op 23 april definitief onthullen tijdens een presentatie. Maar de meeste gegevens en specificaties van de smartphone zijn inmiddels al bekend. 

Oneplus-one

OnePlus One:

De OnePlus One is een smartphone welke zal beschikken over een 5,5-inch scherm met een full hd resolutie van 1920×1080 pixels. Intern is er een Snapdragon 801 chipset aanwezig met een quad core processor welke draait op een snelheid van 2,5Ghz. Naast de quad core processor beschikt het toestel over 3GB interne RAM en een 3100mAh accu.

Het kloppend hart van deze telefoon is een Snapdragon 801 chipset welke draait op 2,5Ghz, Oneplus gebruikt voor de nieuwe One smartphone de AC variant van de chipset. De Snapdragon 801 is eigenlijk een overklokte Snapdragon 800 chipset welke beschikt over een aantal extra’s. Het toestel zal beschikken over een 13 megapixel camera met een F/2.0 sensor. In totaal beschikt de smartphone over 6 lenzen waardoor de kwaliteit van de camera flink verbeterd zal worden. Deze week zijn er al diverse afbeeldingen opgedoken welke zijn gemaakt met de OnePlus One.

Oneplus-one-vs-galaxy-s5

Specificaties:

  • Cyanogenmod 11S
  • 3GB RAM
  • 5,5-inch 1920×1080 pixels
  • 16GB intern
  • 13 mpx Sony Exmor f/2.0
  • 2.5Ghz Snapdragon 801

Beschikbaarheid:

De OnePlus komt ook naar Nederland, OnePlus heeft bekend gemaakt dat de smartphone voor minder dan 350 euro verkocht zal worden. Op dit moment is het nog onduidelijk wanneer de smartphone verkrijgbaar.

Vorig artikelSamsung Galaxy S5 beter verkocht dan Galaxy S4
Volgend artikel‘Lenovo komt met goedkope octacore smartphone’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here