Microsoft brengt Windows Phone 8.1 officieel uit

Microsoft heeft vandaag Windows Phone 8.1 officieel uitgebracht voor alle bestaande toestellen. Als je momenteel geregistreerd staat als ontwikkelaar kan je de update vanaf maandag downloaden voor Windows Phone smartphone. De nieuwe update bevat diverse nieuwe functionaliteiten. 

windows-phone-8-start

Voor de update hebben gebruikers de app Preview for Developers nodig. Wel moet het toestel developer unlocked zijn, hiervoor moeten gebruikers een sdk bestand installeren. Ook moet je  het toestel registreren via Microsoft App Studio. De developer app regelt dat de update automatisch geïnstalleerd zal worden.

Windows Phone 8.1 beschikt over een aantal nieuwe functionaliteiten. Een van de nieuwe functies is het actiecentrum met vernieuwde toggles. Ook kan het startscherm na de nieuwe update ,eer live tiles bevatten. Ook heeft Microsoft de nieuwe spraakassistent Cortana toegevoegd aan de applicatie, dit is er concurrent van de huidige Siri en Google Now dienst.

De update zal rond deze zomer beschikbaar zijn voor gebruikers zonder ontwikkellaarstoestel. De update voor de Lumia 630 komt volgende maand beschikbaar en brengt het toestel naar Windows Phone 8.1

Vorig artikelHTC One M8 ook in plastic variant
Volgend artikel34 Nederlandse dataverzoeken bij Facebook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in