‘Levering Nokia Lumia 2520 vertraagd door oplader’

Nokia heeft enkele weken geleden de nieuwe Lumia 2520 op de markt gebracht, het gaat hierbij om de eerste tablet van Nokia. Nokia heeft per direct de levering van de tablet stopgezet aangezien gebruikers een schok kunnen krijgen van de oplader. Hierdoor komt de Nederlandse levering wellicht in gevaar. 

Lumia-2520

De tablet wordt al verkocht in onder andere Engeland, Duitsland, Denemarken en Finland, de tablet moet rond mei ook naar Nederland komen. Of de tablet rond mei in Nederland zal komen is nog de vraag aangezien er momenteel vele problemen zijn met de lader.

De verkoop in het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Denemarken, Finland, Duitsland, Rusland en Zwitserland is tijdelijk stilgelegd en Nokia raadt kopers van de tablet aan de bijgeleverde AC300-lader niet meer te gebruiken. Het gaat om ongeveer 30.000 laders welke momenteel op de markt zijn. Het kunststof omhulsel van de lader kan loskomen waardoor er een risico is op elektrische schokken.

De Nederlandse marketing manager Paul Mols laat tegenover Nu.nl weten dat de Nederlandse verkoop mogelijk vertraging op kan lopen door de problemen met de oplader. Nokia moet eerst opzoek gaan naar een passende oplossing voordat de verkoop verder kan gaan.

Vorig artikelSonos gebruik zonder bridge in toekomst mogelijk
Volgend artikelVoormalig CEO Apple heeft spijt van ontslaan Steve Jobs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in