Samsung Galaxy S5 Mini en Google Play versie uitgelekt

Deze week zijn er opnieuw een aantal specificaties en afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Galaxy S5 Mini. De nieuwe smartphone van Samsung lijkt steeds dichterbij te komen. Samsung Finland heeft perongeluk een product pagina online gezet van de nieuwe smartphone. 

Galaxy-S5-Mini

Op de website van Samsung Finland word een smartphone met modelnummer SM-G800F genoemd, vrijwel zeker is dit de Galaxy S5 Mini. Op de pagina is geen verdere informatie aanwezig, maar het is inmiddels wel duidelijk dat de smartphone er binnenkort aan zal komen.

De Galaxy S5 Mini beschikt ook over een IP67-certificering, hierdoor is de smartphone stof- en waterdicht. Volgens de eerdere geruchten beschikt de smartphone over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Ook is er een Snapdragon 400 processor aanwezig, een 8 megapixel camera en vermoedelijk ook een vingerafdrukscanner.

Samsung Galaxy S5 Google Play: 

Naast de Galaxy S5 Mini komt Samsung binnenkort ook met een nieuwe Samsung Galaxy S5 Google Play versie. Google Play Edition’ is een label voor smartphones met stock-versies van Android. Momenteel zijn er verschillende smartphones en tablets welke verkrijgbaar zijn onder het Google Play label.

Vorig artikelAfbeeldingen: iPhone 6 krijgt design van iPod Touch
Volgend artikelBeloofde internetsnelheid blijft vaak achter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in