Hotmail/ Outlook koppelen aan Gmail account

Momenteel is Hotmail Live/ Outlook een van de populairste e-mailservices op het internet naast Gmail. Vanwege de flinke stijging van Gmail en aanvullende Google applicatie’s gaan veel gebruikers daarom vrijwel direct over naar Gmail aangezien de Android telefoons een Gmail account vereisten en Google meer diensten heeft welke je kan combineren met het account, denk hierbij aan Google Drive etc. 

Wil je ook overgaan op Gmail maar komt er nog belangrijke mail binnen? dan is het mogelijk om het oude hotmail/outlook account te koppelen aan een Gmail account, waardoor nieuwe items binnen komen op je Gmail account. Natuurlijk kan je ook van Gmail naar Hotmail.

Hotmail berichten doorsturen naar Gmail account:

Het is vrij eenvoudig om je Hotmail/ Outlook account te forwarden naar bijvoorbeeld een Gmail account. Allereerst klik op opties gevolgd door de optie; E-mail doorsturen.

e-mail-doorsturen

 

 

Nu heb je de mogelijkheid om een e-mail adres op te geven naar welke account de berichten vanuit Outlook/ Hotmail verzonden moeten worden. Indien er een e-mail adres is opgegeven klik op Opslaan.

outlook-2

Vorig artikelNederlanders willen geen cookies
Volgend artikelPersafbeeldingen LG G3 smartphone uitgelekt

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in