Review: Wolfgang AT-AS50HD smartphone

De AT-AS50HD Smartphone

De Wolfgang AT-AS50HD is een smartphone welke is voorzien van een 5-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Dit komt neer op een pixel dichtheid/ PPI vanĀ 293.72. In vergelijking met de duurdere Wolfgang AT-AS55HD smartphone is de kwaliteit van het scherm een stuk minder, maar dit komt ook doordat de Wolfgang AT-AS55HD beschikt over een Full HD scherm, natuurlijk is de adviesprijs van de Wolfgang AT-AS55HD een stuk duurder.

Wolfgang-2

Mediatek Quad Core chip

Intern is er een MediaTek MT6582 chipset aanwezig welke beschikt over vier cores welke draaien op een snelheid van 1,3Ghz. In vergelijking met de vorige 4,5-inch en 5-inch Wolfgang smartphone is de chipset flink verbeterd met een nieuw type. Ook is de grafische chipset voorzien van een update aangezien er nu een fysieke Mali-400 MP chip aanwezig is op de chipset. De Mediatek chipset heeft de aansturing voor een 8 megapixel camera aan de achterzijde en een 2 megapixel camera aan de voorzijde.

Wolfgang-5 (Copy)

De MediaTekĀ MT6582 chipset bestaat uit een op een Cortex A7 gebaseerde core, de Mali 400 GPU draait op een singel MP2 core van 500Mhz. De memory wordt aangestuurd door een LPDDR2 Memory bus op een snelheid van 544Mhz.

Compact

Steeds meer fabrikanten stappen over op een vrij dunnen bezel rondom het scherm, ook Wolfgang heeft deze trend doorgezet met de Wolfgang AT-AS50HD smartphone. De bezel rondom het scherm is redelijk compact waardoor het formaat van de 5-inch smartphone meevalt. De smartphone meet een hoogte van 140mm, een breedte van 70mm en een dikte van 8,3mm. Het gewicht van de smartphone is met een totaal gewicht van 159 gram redelijk licht te noemen.

Accessoires

De smartphone wordt geleverd met een aantal accessoires,Ā zoals we gewend zijn bij de Wolfgang smartphone het complete standaard pakket met de volgende accessoires:

  • Oplader
  • USB kabel
  • Headset
  • Handleiding

Specificatie’s Wolfgang AT-AS50HD smartphone

Besturingssysteem Android 4.2 Jelly Bean
Processor1.3 Ghz Quadcore
Werkgeheugen1GB
ChipsetMT6582
Accu2100mAh
Scherm5-inch
Resolutie1280x720 pixels
Camera achter8 megapixel
Camera voor2 megapixel
NetwerkDual SIM Tri Band GSM
Gewicht159 gram incl. accu
Verkoop datum24 mei 2014

Inhoudsopgave

Op de volgende paginaā€™s gaan we verder met de review van de WolfgangĀ AT-AS50HD:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit
Pagina 5: Benchmark en snelheid
Pagina 6: Software en camera
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
Betrouwbaarheid
Mogelijkheden
Software
Prijs/ Kwaliteit
Vorig artikel‘Motorola Moto E is sneller dan Galaxy S5’
Volgend artikelWolfgang AS50HD smartphone vanaf morgen te koop bij de Aldi
review-wolfgang-at-as50hd-smartphoneDe Wolfgang AT-AS50HD is een goede mid-range smartphone welke voor een goede prijs verkocht wordt bij de Aldi. De smartphone zal verkocht worden voor 179 euro.

6 REACTIES

  1. Prima telefoon, ik heb al andere phones uit het assortiment van Wolfgang gehad maar deze is zeer goed te noemen. Vlot en mooi scherm. Alle apps draaien goed.
    Ander letter type. heb er geen problemen mee,… is duidelijk. Ik ben content met deze phone. Ook navigatie werkt goed.

  2. Kan iemand mij vertellen of en hoe een ander lettertype gekozen kan worden op de at-as50hd ?.Alvast bedankt.Overigens bevalt dit toestel prima!!

  3. Mijn vrienden zeggen dat de telefoon gewoon hetzelfde is als een Samsung maar dan goedkoper. Maar hij moet toch om een bepaalde reden goedkoper zijn? Is het echt een heel groot verschil tussen een wolfgang en een Samsung? Is er iemand die er ervaring mee heeft?

  4. Hoi,
    Ik ben aan het overwegen om deze telefoon te halen. wordt momenteel gestoord van mijn samsung glaxy fame.
    Is er iemand die voor mij de vergelijking kan maken met de fame en deze wolfgang?
    Die loopt steeds vast en is erg traag.
    Hoor graag van jullie. Hier komt hij zaterdag in de winkel.

  5. Prachtige telefoon,ik kan alleen de blindgeleide feedbackstem niet meeruitkrijgen. Om gek van te worden! Ik heb deze stem (om uit te proberen ) op instellingen ingesteld. Wie helpt mij?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in