Review: Wolfgang AT-AS50HD smartphone

Software en camera

Wolfgang staat bekend om de standaard Android versies welke worden geïnstalleerd op de smartphone. De smartphone is standaard voorzien van een Android 4.2 rom welke is voorzien van een degelijke update vanuit Wolfgang. Hierdoor is in vergelijking met de vorige Wolfgang smartphones de interface aangepast van de smartphone, onder andere de icoontjes hebben een strak uiterlijk gekregen.

Over de Android versie valt weinig te zeggen aangezien deze vrij standaard is uitgerust zonder extra tweaks en software programma’s. De stock Android rom zie je ook zeker terug in de performance van het toestel aangezien dit zeer goed is te noemen in vergelijking met andere smartphones welke beschikken over een zware rom. Tijdens onze test hebben wij gemerkt dat de Android versie stabiel en zonder fouten draait, ook is er compatibiliteit voor de Google Play Store waardoor je direct apps kan downloaden met een Google account in de Play Store.

Screenshots Android 4.2:

 

Camera

De camera aan de achterzijde beschikt over een 8 megapixel lens en een ledflitser. Aan de voorzijde is een 2 megapixel camera aanwezig. De standaard Android camera beschikt over verschillende functie’s waaronder bijvoorbeeld panorama, scherpstellen, HDR, scene detectie en belichting compensatie mogelijkheden.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Wolfgang AT-AS50HD:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit
Pagina 5: Benchmark en snelheid
Pagina 6: Software en camera
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
Betrouwbaarheid
Mogelijkheden
Software
Prijs/ Kwaliteit
Vorig artikel‘Motorola Moto E is sneller dan Galaxy S5’
Volgend artikelWolfgang AS50HD smartphone vanaf morgen te koop bij de Aldi
review-wolfgang-at-as50hd-smartphoneDe Wolfgang AT-AS50HD is een goede mid-range smartphone welke voor een goede prijs verkocht wordt bij de Aldi. De smartphone zal verkocht worden voor 179 euro.

6 REACTIES

  1. Prima telefoon, ik heb al andere phones uit het assortiment van Wolfgang gehad maar deze is zeer goed te noemen. Vlot en mooi scherm. Alle apps draaien goed.
    Ander letter type. heb er geen problemen mee,… is duidelijk. Ik ben content met deze phone. Ook navigatie werkt goed.

  2. Kan iemand mij vertellen of en hoe een ander lettertype gekozen kan worden op de at-as50hd ?.Alvast bedankt.Overigens bevalt dit toestel prima!!

  3. Mijn vrienden zeggen dat de telefoon gewoon hetzelfde is als een Samsung maar dan goedkoper. Maar hij moet toch om een bepaalde reden goedkoper zijn? Is het echt een heel groot verschil tussen een wolfgang en een Samsung? Is er iemand die er ervaring mee heeft?

  4. Hoi,
    Ik ben aan het overwegen om deze telefoon te halen. wordt momenteel gestoord van mijn samsung glaxy fame.
    Is er iemand die voor mij de vergelijking kan maken met de fame en deze wolfgang?
    Die loopt steeds vast en is erg traag.
    Hoor graag van jullie. Hier komt hij zaterdag in de winkel.

  5. Prachtige telefoon,ik kan alleen de blindgeleide feedbackstem niet meeruitkrijgen. Om gek van te worden! Ik heb deze stem (om uit te proberen ) op instellingen ingesteld. Wie helpt mij?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in