Review: Wolfgang AT-AS50HD smartphone

Conclusie

De Wolfgang AT-AS50HD is een prima mid-range smartphone welke is voorzien van prima specificaties en verkocht wordt voor een zeer goede prijs van 179 euro bij de Nederlandse Aldi filialen.De Wolfgang smartphone beschikt over een groot 5-inch scherm met een ruimte kijkhoek en voldoende PPI voor deze resolutie.

Wolfgang-1

Over het geheel genomen is de Wolfgang geschikt voor mensen die een mid-range smartphone willen hebben en niet al te veel geld willen betalen voor een smartphone welke draait op Android. Voor de basis functionaliteiten en lichte games is deze smartphone prima geschikt. Vooral vanwege het grote scherm is fotograferen en het bekijken van foto’s/ internetten een plus punt.

Prestaties

De smartphone beschikt over een redelijke chipset welke is voorzien van een Mali-400 MP chip. De chipset draait onder dezelfde performance als de chipset aangezien beide elementen op de chip zijn verwerkt. De MediaTek MT6582 is niet de nieuwste chipset meer uit de MediaTek reeks, maar voor mid-range functionaliteiten is dit een prima chip welke energiezuinig is door de controller van de chip aansturing.

Al met al is het Wolfgang gelukt om voor een lage prijs een prima smartphone op de markt te brengen met een scherm van 5-inch met een resolutie van 1280×720 pixels. Vooral het ‘vernieuwde’ Wolfgang uiterlijk past zeer goed bij de smartphone, zo is er een dunne bezel rondom het scherm waardoor het toestel redelijk compact is gebleven.

Sterke punten

  • Design
  • Dual Sim
  • Goedkoop in de markt voor 5-inch
  • Quad Core Mediatek
  • Stock Android
  • Zeer licht en dun

Verbeter punten

  • Geen 4G ondersteuning
  • Weinig accessoires
  • Beperkt verkrijgbaar

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Wolfgang AT-AS50HD:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit
Pagina 5: Benchmark en snelheid
Pagina 6: Software en camera
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
Betrouwbaarheid
Mogelijkheden
Software
Prijs/ Kwaliteit
Vorig artikel‘Motorola Moto E is sneller dan Galaxy S5’
Volgend artikelWolfgang AS50HD smartphone vanaf morgen te koop bij de Aldi
review-wolfgang-at-as50hd-smartphoneDe Wolfgang AT-AS50HD is een goede mid-range smartphone welke voor een goede prijs verkocht wordt bij de Aldi. De smartphone zal verkocht worden voor 179 euro.

6 REACTIES

  1. Prima telefoon, ik heb al andere phones uit het assortiment van Wolfgang gehad maar deze is zeer goed te noemen. Vlot en mooi scherm. Alle apps draaien goed.
    Ander letter type. heb er geen problemen mee,… is duidelijk. Ik ben content met deze phone. Ook navigatie werkt goed.

  2. Kan iemand mij vertellen of en hoe een ander lettertype gekozen kan worden op de at-as50hd ?.Alvast bedankt.Overigens bevalt dit toestel prima!!

  3. Mijn vrienden zeggen dat de telefoon gewoon hetzelfde is als een Samsung maar dan goedkoper. Maar hij moet toch om een bepaalde reden goedkoper zijn? Is het echt een heel groot verschil tussen een wolfgang en een Samsung? Is er iemand die er ervaring mee heeft?

  4. Hoi,
    Ik ben aan het overwegen om deze telefoon te halen. wordt momenteel gestoord van mijn samsung glaxy fame.
    Is er iemand die voor mij de vergelijking kan maken met de fame en deze wolfgang?
    Die loopt steeds vast en is erg traag.
    Hoor graag van jullie. Hier komt hij zaterdag in de winkel.

  5. Prachtige telefoon,ik kan alleen de blindgeleide feedbackstem niet meeruitkrijgen. Om gek van te worden! Ik heb deze stem (om uit te proberen ) op instellingen ingesteld. Wie helpt mij?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in