Denon lanceert draadloos audiosysteem

Denon heeft deze week een nieuwe draadloos audiosysteem uitgebracht, met het nieuwe multiroom systeem is het mogelijk om je smart device eenvoudig te verbinden met het bestaande WiFi netwerk. Via de speakers moet HEOS elke ruimte kunnen voorzien van muziek. Het nieuwe audiosysteem is een concurrent van Sonos en beschikt over gelijkwaardige specificaties en mogelijkheden. 

HEOSbyDenon_7-5-3_familyshot

Het is mogelijk om alle speakers welke met hetzelfde netwerk zijn verbonden aan te sturen via een app. Vanuit de app is het mogelijk om muziek vanuit Spotify, Deezer of Napster af te spelen. Ook is het mogelijk om muziek direct vanaf je telefoon te streamen naar het audio systeem, ook heeft Denon een functie toegepast waardoor je een LP welke op een aangesloten draaitafel speelt door het hele huis via een digitaal signaal te verspreiden.

Bij de lancering zijn er drie Denon speakers beschikbaar, waaronder de Heos 3, Heos 5 en Heos 7. Ook komt er later een goedkoper model uit, de Heos 3 wordt verkocht voor 299 euro, de Heos 5 voor 399 en de Heos 7 voor slechts 599 euro. De speakers maken gebruik van dual-band 802.11n WiFi.

 

Vorig artikelMicrosoft hint op nieuw Windows Phone toestel
Volgend artikelNederlanders zijn tegen Europees datanetwerk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in