Oppo start verkoopt Find 7 smartphone

Oppo is begonnen met de verkoop van de Find 7 smartphone, de smartphone welke opkomstig is van Oppo beschikt over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. De smartphone is sinds vandaag te bestellen, het toestel zal begin juli uitgeleverd worden. Het is een van de eerste smartphones welke beschikt over een quad HD scherm. 

Find-7

De Find 7 wordt verkocht voor een Europese prijs van 479 euro via een Europese reseller. Oppo zal de Find 7 vanaf begin juli leveren. De reden dat het toestel later verkocht zal worden dan de Oppo Find 7a heeft vermoedelijk te maken met de levering van eht scherm. 5,5-inch schermen met een qHD resolutie zijn nog niet in massa productie en zeer beperkt beschikbaar.

Oppo Find 7:

Oppo heeft twee verschillende versies van de Find 7 op de markt gebracht, zo is er een goedkoper model welke beschikt over een 5,5-inch scherm met een Full HD resolutie van 1920×1080 pixels, ook is er intern een snapdragon 800 quad core processor aanwezig welke is geklokt op een snelheid van 2,3Ghz. Ook beschikt het toestel over 2 GB werkgeheugen, 16 GB opslagruimte, en een accu met een capaciteit van 2800 mAh.

Het duurdere model welke voor 100 euro meer verkocht zal worden beschikt over een 2,5Ghz Quad Core Snapdragon 801 processor en 3GB aan werkgeheugen. Ook is er 32GB interne opslagcapaciteit beschikbaar. Het scherm van deze versie is even groot, 5,5 inch, maar de resolutie is een stuk hoger namelijk 1440×2560 pixels. Beide versies draaien op Android 4.3 Jelly Bean.

De meest opvallende functionaliteit is de nieuwe camera welke foto’s in een resolutie van 50 megapixels kan maken. De camera achterop de Find 7 is een 13-megapixelcamera met Sony CMOS-lens, met de super zoom functionaliteit is het mogelijk om foto’s te combineren tot één 50 megapixel foto.

Vorig artikelFacebook introduceert Snapchat concurrent
Volgend artikelNike komt met Android app voor FuelBand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in